Comfort, rust en privacy zijn de trefwoorden die de recreatie WATERFRONT Apartments by Kaag Resort typeren.

Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht over de haven en de rivier de Leede. Aantrekkelijke ingrediënten om een eigen appartement te kopen.
 

De recreatie appartementen variëren qua indeling en grootte. Bijna alle appartementen beschikken over een ruim terras dat toegankelijk is via een schuifpui of openslaande deuren. De appartementen zonder terras zijn voorzien van french windows. Kaag Resort bestaat uit 34 twee- en driekamer-appartementen: variërend in afmetingen van 54-120m2.

 

U kunt al een appartement kopen vanaf € 219.000,- excl. BTW. von. Overdrachtsbelasting, notaris- en kadasterkosten zijn voor rekening van de verkoper.

Alle aangeboden appartementen zijn reeds ingericht en in gebruik genomen. Alle WATERFRONT Apartments beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein. Er is een ligplaats voor een boot te huur in de aanleghaven voor het complex. De appartementen hebben een recreatieve bestemming, waardoor permanente bewoning niet is toegestaan.

Bent u geinteresseerd om een WATERFRONT Apartment te kopen?

Een prachtig appartement aan het water!

Eigen gebruik of verhuur?
Als eigenaar heeft u de mogelijkheid uw appartement te verhuren. Naast het creëren van een heerlijke eigen plek om zelf te verblijven, kan uw appartement dus ook een goed rendement opleveren.

Bij WATERFRONT Apartments zijn diverse vormen van verhuur mogelijk. Van een weekend, midweek, een week of een langere periode (short-stay). Ook kunt u uw appartement aan vrienden of kennissen verhuren. Wij kunnen u hierin volledig faciliteren.

De zorg voor de verhuur wordt u volledig uit handen genomen door een organisatie die door de VVE is aangewezen. Deze organisatie regelt de exploitatie en alles rondom de facturering, de schoonmaak, het dagelijks onderhoud en het sleutelbeheer. Kortom, u kunt genieten van uw 2e huis en het levert u nog iets op ook.

Persoonlijk contact
Voor kort verhuur biedt WATERFRONT Apartments verschillende opties. Via het Online Bookings systeem kunnen gasten de periode aangeven waarin zij in WATERFRONT Apartments willen verblijven. Bij eventuele extra vragen of gewenste diensten, nemen wij persoonlijk contact op met de gast. Dit persoonlijke contact is mede om u de garantie te kunnen geven dat uw appartement in goede handen is.

Door het grote aantal buitenlandse bedrijven, universiteiten en Hoge Scholen in de regio rondom WATERFRONT Apartments, is er ook veel vraag naar tijdelijk verblijf. Vaak vinden de tijdelijke (buitenlandse) medewerkers, gastdocenten of sprekers het prettiger om te genieten van de vrijheid van een appartement ten opzichte van een hotel. WATERFRONT Apartments biedt die mogelijkheid. De appartementen zijn hier uitermate geschikt voor.

INFORMATIE AANVRAGEN