COVID-19 Protocol Waterfront Apartments by Kaag Resort

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 

Covid19 ProtocolBeste gast,

Hartelijk welkom. In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf en in de appartementen die we verhuren. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?

Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Hartelijk voor uw medewerking.  

Boekingen en betalingen

 • U bent van harte welkom. Boek het liefst online. Uiteraard kunt u ons ook mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen + 31 (0)70 - 711 3211
 • Bij de boeking dient u het aantal en namen van meereizende personen aan te geven. U kunt na opgave hiervan niet met méér personen de woning betrekken dan aangemeld. Minder personen is wel mogelijk.
 • Betaal het hele huurbedrag en bijkomende kosten voor aankomst, zodat u bij aankomst slechts de sleutel in ontvangst hoeft te nemen.   

Aankomst en vertrek

 • Hoewel we het liefst onze klanten persoonlijk en uitgebreid welkom heten, is dit helaas in deze tijd niet altijd mogelijk. We vinden dat jammer, maar vragen om begrip voor volgende maatregelen om de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.
 • Indien u dit wilt, kunt u het hele huurbedrag en bijkomende kosten voor aankomst overmaken, zodat u bij aankomst slechts de sleutel in ontvangst hoeft te nemen.
 • We overhandigen u bij aankomst 2 woningsleutels. Het servicepakket met alle info ligt in het appartement De sleutels worden gedesinfecteerd. Alles met inachtneming van de 1,5 m. afstand.
 • Bij vertrek kunt u de sleutel achterlaten in het appartement, of inleveren indien een persoonlijk uitcheck plaatsvindt. 

Extra hygiëne

In de eerste plaats zorgen we voor extra goede hygiëne. Dat betekent dat:

 • de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, afstandsbedieningen, nachtkastjes en deurklinken/knoppen extra worden gereinigd met professionele middelen
 • het linnengoed met een temperatuur van boven de 60 graden wordt gewassen zodat virussen niet overleven

Omgeving

 • Houd 1,5 meter afstand tot anderen, ook in de bossen, op het strand en de duinen. 
 • Respecteer het deurbeleid van de winkels.
 • Als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje. 

Informatievoorziening

Zorg ervoor dat uw contactgegevens bekend zijn bij ons. Wij kunnen u dan snel informeren over zaken die relevant zijn.

Landelijk publieksinformatienummer voor het coronavirus

U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).
 

Huisarts

Bel door de week, tijdens kantooruren altijd eerst de huisarts:

Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek
Rijnsburgerweg 46
2215 RA  Voorhout
 
Voor spoedgevallen, de hele dag bereikbaar via 0252 - 240 212
Voor levensbedreigende situaties 112
 
 

Handhaving

Het zijn bijzondere tijden en deze vragen om bijzondere maatregelen. De veiligheid van u en van ons personeel staan centraal bij onze voorschriften. Hierbij gelden de volgende verwijzingen naar de volgende RECRON Algemene Voorwaarden: Accommodaties en vakantieverblijven: RECRON Algemene Voorwaarden voor Vakantieverblijven, artikel 9 lid 1 

Vragen

Heeft u vragen over dit protocol of over iets anders?

Bel: + 31 (0)70 - 711 3211
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.